Zapraszamy Cię do świata stylowego wyposażenia
kuchni i jadalni. Zainspiruj się i spraw, by Twój dom oszałamiał
znakomitym smakiem – nie tylko potraw...

Zapisz się do newslettera i już dziś odbierz prezent na zakupy.

Dowiaduj się o nowościach i atrakcyjnych promocjach jako pierwszy!

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu wysyłki wiadomości typu Newsletter oraz potwierdzam, iż zapoznałam/em się z Informacjami dla subskrybentów usługi Newsletter oraz Polityką prywatności.

SKŁADNIKI

  • 280 g fasoli czerwonej z puszki
  • 100 g bakalii
  • 4 jajka
  • 1 banan
  • 1 awokado
  • 3 łyżki kakao naturalnego
  • 2 łyżki oliwy
  • 3 łyżeczki miodu
  • 1 łyżeczka sody
  • 2 łyżki cynamonu
  • Szczypta soli
  • 280 g fasoli czerwonej z puszki
  • 100 g bakalii
  • 4 jajka
  • 1 banan
  • 1 awokado
  • 3 łyżki kakao naturalnego
  • 2 łyżki oliwy
  • 3 łyżeczki miodu
  • 1 łyżeczka sody
  • 2 łyżki cynamonu
  • Szczypta soli

Ciasto z fasoli było popularne w Polsce w czasach okupacji – przepis na nie w swojej książce zamieściła słynna ówcześnie kucharka, Elżbieta Kiewnarska.

PRZYGOTOWANIE

Wszystkie składniki dokładnie zblenduj i wstaw do piekarnika nagrzanego do 180°C. Piecz przez około 30 - 40 minut. Ciasto serwuj z cukrem pudrem lub ulubioną konfiturą.

SMACZNEGO!

Ciasto z fasoli było popularne w Polsce w czasach okupacji – przepis na nie w swojej książce zamieściła słynna ówcześnie kucharka, Elżbieta Kiewnarska.

sidebar
sidebar

PRZYGOTOWANIE

Wszystkie składniki dokładnie zblenduj i wstaw do piekarnika nagrzanego do 180°C. Piecz przez około 30 - 40 minut. Ciasto serwuj z cukrem pudrem lub ulubioną konfiturą.

SMACZNEGO!

sidebar